Wednesday, September 28, 2011

kegeraman

Assalamualaikum..

bg aku setiap entry kna ada salam walaupun tgh mrah...
2 3 ari ny aku geram ngan swg budak ny...geram la..
aku xtaw apakah motif dia wat mcm 2...otak dia xtaw dia letak kt mana...
bukannya budak2...dh la tua pda aku(tua bulan ja)
aku rsa tuhan sedang menguji kesabaran aku...msa kelas law business td aku tfiaq yg aku pnah tnya pn.mak
apa kita nak wat klau org 2 wat jahat dengan kita???

lalu berpesanlah seorang ibu kepada anaknya..
klau kamu blas bnda jahat kepada org yg berbuat jahat kepada kamu,jd sama ja lah
kamu dengan dia..sama2 jahat...
(otak aku mlayang2 tiba2 lecture pggil nma aku)
SITI BALQIS....!!!!!
bila aku agkat tgn lecture xnmpak aku..sbb aku dk belakang sekali..
dia kata OWH, TAK DATANG...
dia pown pggil org lain jwab soalan..fuhhhhh..lga aku...
fokus DR  HAJJAH FARIDAH tgh ngajar 2...

inilah lecture bisnes law aku..dia sgt best n baik...


xpalah..aku pown cakap kt diri aku sendiri..
SITI BALQIS:anda kena sabar..apa yg jd mesti ada hikmah..

dan aku ada pesan untuk org tersebut
suatu hari nnt kita msti akan bertemu semula..dan msa 2 aku akan tunjuk kat ag something!!!!!
tggu r!!!!aku xkn blas dendam cuma aku nk tunjuk ja apa ag dh wat...
aku terpaksa lindung nma org ny atas faktor2 keselamatan U aku(apa kaitannya)(aku suka sungguh merapu)...

Monday, September 26, 2011

cant understand

Assalamualaikum n Salam sejahtera...

dah lma aku xupdate blog...
dri aku sedang bershort sem smpai cuti sem n sekarang dh mula kelas blik...
bukan xda cita tp aku bukan org yg kreatif berblogging...
aku xtaw apa tjuan aku berblogging...????ikut kwan kot...
aku bkn bdak yg pndai menulis...smpai artikel yg aku kna wat aku translate ja guna google translate...
pnah editor ngadu sapa yg duk tulis bahasa indon ny...aku gelak ja...dalam hati aku..jnji keja siap n aku antaq...
mmg sgt2 kejam aku rsa...
semalam aku xbleh tdo...sbb 2 aku bngun awal pg ny..
aku fikir 1 benda..kalau kita tak suka/tak sayang/xcinta/x...........xtaw...knapa kita sakitkan hati org 2 erk...
aku xfham la ngn dunia ny...xpsal kepala aku jd bebam fikir bnda ny...
bukan ada kaitan ngan aku pown jd aku fkir jugk tetiba..may be its my past exp...
aku selalu dgr kawan2 aku cita mcm2..baru aku taw...n aku xfham knapa perkara yg aku fkirkan 2 msti terjadi...jd aku pown fikir +...semua benda jadi mesti ada sebab...jd aku pown terdiam...
lupakan psal apa yg aku fkir 2....smbung wat keja aku...
kalau aku tgh fikir muka aku lbih kurg mcm ny la...

nmpk aku mcm tggi ja...npa erk...