Wednesday, January 26, 2011

orang di kanan,kiri,blakang,depan,ats,bawah.............al-kisah....

aku nak cerita tentang owg2 dalam hidup aku..jd aku mulakan nya dengan bismillahhirrohmanirrahim...n salam sejahtera...
aku nk tulis time aku matrik la...
aku ada roomate nama diorang norizzati,nor fadhilah, n siti nur farhain ...(igt lg nam diorang ny)..hikhikhik
first about norizzati..kami pggil dia tarty...hurmm..chumels la..dlm 51 peratus ja kot kecomelan dia..
dia pandai make up..dia ubah muka aku jd mcm ratu cantik dah tp aku xmsuk apa2 event pown...
katil dia sbelah ktil aku..mlam2 sbelum tido kami selalu cita2..(pasal tuttttttttttttt)lelaki hnsme..
hahahhaa...dia dh ada pkwe..diorang kapel 090909..cantik kan tarikh ny....secantik n sehndsme org yg declare pda tarikh nya...(ikhlas ka aku puji ny)...ikhlas kot...hikhikhik..alamak besday dia aku xbpa igt tp trikh ny igt plak...blan 8...dia skrg kat unimap...aku rindu dia...

ini tarty..ty,maafkan aku..aku amik kt fb ag...
ngeeee.......................



second II,nma siti nur farhain...aku pggl ain@mot@ge..........cumel...
besday dia 060606..oopppppssss..clap..dia dh tua la..060691
dia pown chumels gk...kami rapat 1 roomate..suka wat bsing..
first time jumpa dia..diam jer...dlm hati(mgkin dia xnk kwan dgn aku)
tp lpas xlma 2...bersahabat lah kami....kami suka cita2 gk n bergossip kt matrik 2..
study sama2...mkan sma2..mcm2 la...lipat bju...semua wat sama2..
skrg dia kt uitm...

ini mot...comel x?????
no komen...........


third III..nma dia nur fadhilah..
pggil dila...klau cita ja sal dia ny msti tingat abg pndek..
ex-dia 2..dia baik...bsing gk kdg...antra 4 org neyh..dia r pling baik..
sopan,,lemah ,lembut(kasar aku rasa)....1 kuliah dgn aku...
skrg dh lost cntact...dia kt ums...mgkin dia dh lupekan aku..T_T
ini aku...yg membelek surat khabar
ini kami...puas cari gambar dila tp xjumpa...
wawawawa..sedih....

ini dengan cik tarty....




tarty yang chumels
mot yang cute



p/s..saya rindu kalian taw...hurmmmmmm...











No comments:

Post a Comment