Saturday, January 22, 2011

mysayang.............

first aku nak tulis about my dad my hero..hohohoho...
ayah aku thun ny dh 54 thun..oppsss..masih muda...
nama ayah aku md saad bin hj mat,...
nak kata garang xlah sgt...besa ja kot..maybe dia tgas...

My MOM...
nama ma aku miss romlah leathe..
umur dia 4o mcm 2 la...(berpeluang dpt adik lg neyh)
dia lembut..(mana ada ibu yg kasar)...
ma aku siamese mcm 2 la...so..putih la jugak(xmcm anak dia pown)

mE!!!
i'm first born in my family...
nama aku plak siti balqis.........
umur 19 thun 1 bulan...umur sebenar bila diikutkan hari yg tpat...
aku suka cakap2...owg yg xknl selalu ckap aku smbong(sbnarnya aku mlas ckap ngan owg xknl)
skrg aku kt ukm....jd student jer kt cni....yg pnting masih mencari(agak gatal)

My sIs..
ini anak kedua dlm fmily aku...
nama dia nur aqilah......
umur 17 dah...dia agak bsar dri aku..so semua owg igt dia kakak..(terasa muda tiba2)
wlaupown dia anak ppuan yg bongsu tp dia xmanja pown..aku yg ngada lbih
(mungkin ikut berat jugak kot)..
aku sayang dia...sbb she only my sis....
aku pggl dia sis gen

mY brO..
ini anak ketiga..
nama mohd amirul hakimi...
umur dia 13 thun...1 skolah ngan kakak second dia..
besa la dh nma pown lelaki tggi,kurus...
dia sgt suka membalas brg cosmetic aku..(xpdan ngan laki)
aku pggil dia dik on@arun...

my BrO II
ini anak keempat..
nama dia mohd haziq fikri...
lain dari yg lain..muka bulat tmbah la perangai dia..lain sgt..
umur dia bru 11 tahun....dia manja dgn aku...

my bRO III
ini anak kelima..
nama muhammad aidil iqbal..
nma dia smpena lahir nk dekat aidiladha n iqbal plak aku yg ltak..
sbb xcited dgn nma iqbal...besday dia lepas besday aku..
owg ckap dlm fmily aku dia pling handsme
(klau dia hansme msti aku yg pling cantik) 
tp org ckap adik aku yg ppuan 2 lg cntik..xkisah pown,,,,
umur dia baru 5 tahun...

mY brO IV
ini anak keenam n mybe anak last...
nma dia muhammad akif yusuff..
classic ckit nma dia...ma aku nk sgt ltak yusuff 2..
kecik lg..umur dia baru 2 tahun lbih kot..(LUPA..kakak yg teruk..)
bdk kcik besa la...nakal..kdg2 wat aku geram tp bila jauh mcm ny...rindu..........


ny bro III..
ntah time bila punya gmbar...






time kecik2....


raya tahun lepas...

raya tahun bila ntah...time ny akiff xlahir lg..
hehehehehhehe

ny my mom....
luv u mom.......

No comments:

Post a Comment