Saturday, December 24, 2011

basi

Assalamualaikum n salam sejahtera

hehehehhehe...
kali ny aku nak cita 1 bnda bodoh yg aku buat sebentar td....
(msti org2 akan ckap mcm ny = dh taw bodoh napa wat)
xkira aku nak cita gak...nak baca ka xmau ka ampa punya psal la...

1 ari ny aku xmkan lg...aku mkan cucuq pisang n cempedak yg aku beli kt ktm ukm tuhhh...
ikut kwan aku....ala..stakat mkan cucuq xkenyang pon...
semalam aku rsa mcm nak demam ja...
jadi,kawan baik aku..belikan aku ubat dengan nasi goreng ikan masin dengan air kotak soya..
aku makan xhbis pown nasi tu....
xlalu + xdk selera + mengantuk
aku simpan sbb aku semawa romate aku dia ckap pg sok dia mkan...
bila aku bngun ja pg..nasi 2 ada lg pastu romate aku xdk...T_T
pastu tgh ari td kwan baik aku 2 ajak aku p kajang..
aku pown ikut...maka tertinggal nsi goreng td atas meja...
xsat aku lapaq pastu aku mlas nak p kafe sbb kna jlan jauh...xdk org nak tman ..
aku rsa nsi 2 mcm dh basi tp aku p buh lam periuk nsi bg dia pnas...
dengan harapan kuman-kuman basi 2 hilang n nasi 2 segar semula...
semua ny sbb malas...hahahahah.....
lpas 2 aku mkan dengan seleranya...sekarang aku rasa perut aku dk bunyi2...
aku HARAP XSAKIT PERUT!!!!! amin......

jangan la ampa dk ikut aku wat...
klau ikut ayat ayah aku...dia akan kata cari penyakit ja semua ny..

hehehe..bye2....

sebenaqnya aku syg kawan baik aku 2...walaupun dia selalu buat aku marah..
tp dia caring....dia baik sgt selalu tolong aku...aku nak ckap kt dia mcm ny..
weh, aku syg ag smpai bila2 pown ag ttap kwan baik aku...si L....

Friday, December 16, 2011

you make me mad

salam semua...

lama gila aku xupdate blog??
selalunya org xupdate blog sbb BUSY tp aku MALAS!!!
apa kerja yg aku rajin?????hahahhaha...

aku rasa nak bunuh orang ja 2 3 ari ny....
sbb aku geram dengan seseorang ny...

ny ayat power aku untuk ag(orang yg aku nak bunuh 2)...
dulu ag terhegeh2 nak hdiah 2...
pulun dk mntak kt aku...bila aku bg
ag xjga bnda 2 elok2...
aku taw apa yg ag ada la ny xsehebat apa yg aku bg 2..
tp skurang2nya ag hargai la ckit apa yg aku bg 2...~~
ag taw x betapa penatnya aku beli bnda 2..
duit lg...tlg la fkir sama~~

aku gram dgn ag sangat2~~
oleh sebab aku xnak hati aku sakit aku maafkan ag wahai sahabat~~

bye!!!!!!!!!!!!!!!

Sunday, October 30, 2011

nganga!!!

salam semua...


plik x tjuk entry aku....sbenarnya aku tgh wat kerja sekolah aku 
bngun pg wat rjin plak ari ny....pdahal buku hujung meja laptop tgh2 meja..
xadil bg buku 2..ksian kt dia kan...klau dpt tuan pemalas mmg mcm ny...


MASALAHNYA sekarang aku xreti wat keja 2..tgk soalan ja pastu aku NGANGA..
nganga=buka mulut luas2...nikmati alam...
ny yg aku sedang wat...
2la tima lecture aku ajar..aku xsalin nota pown..buku pown xbwak..dengar ja..
patu jalan blik kolej aku hujan plak...terabur apa yg lectre 2 ajar tgh jlan...
blik bilik kosong trus...2la...bila lectre ajar dgq ja xsalin....


ampa penah tgk x cita xbodoh mcm 2 la aku..
msuk tlinga kiri kuar tinga kanan~~~
teruk2...haisshhh...mggu ny aku exam..subjek killer...
T_T



Wednesday, September 28, 2011

kegeraman

Assalamualaikum..

bg aku setiap entry kna ada salam walaupun tgh mrah...
2 3 ari ny aku geram ngan swg budak ny...geram la..
aku xtaw apakah motif dia wat mcm 2...otak dia xtaw dia letak kt mana...
bukannya budak2...dh la tua pda aku(tua bulan ja)
aku rsa tuhan sedang menguji kesabaran aku...msa kelas law business td aku tfiaq yg aku pnah tnya pn.mak
apa kita nak wat klau org 2 wat jahat dengan kita???

lalu berpesanlah seorang ibu kepada anaknya..
klau kamu blas bnda jahat kepada org yg berbuat jahat kepada kamu,jd sama ja lah
kamu dengan dia..sama2 jahat...
(otak aku mlayang2 tiba2 lecture pggil nma aku)
SITI BALQIS....!!!!!
bila aku agkat tgn lecture xnmpak aku..sbb aku dk belakang sekali..
dia kata OWH, TAK DATANG...
dia pown pggil org lain jwab soalan..fuhhhhh..lga aku...
fokus DR  HAJJAH FARIDAH tgh ngajar 2...

inilah lecture bisnes law aku..dia sgt best n baik...


xpalah..aku pown cakap kt diri aku sendiri..
SITI BALQIS:anda kena sabar..apa yg jd mesti ada hikmah..

dan aku ada pesan untuk org tersebut
suatu hari nnt kita msti akan bertemu semula..dan msa 2 aku akan tunjuk kat ag something!!!!!
tggu r!!!!aku xkn blas dendam cuma aku nk tunjuk ja apa ag dh wat...
aku terpaksa lindung nma org ny atas faktor2 keselamatan U aku(apa kaitannya)(aku suka sungguh merapu)...

Monday, September 26, 2011

cant understand

Assalamualaikum n Salam sejahtera...

dah lma aku xupdate blog...
dri aku sedang bershort sem smpai cuti sem n sekarang dh mula kelas blik...
bukan xda cita tp aku bukan org yg kreatif berblogging...
aku xtaw apa tjuan aku berblogging...????ikut kwan kot...
aku bkn bdak yg pndai menulis...smpai artikel yg aku kna wat aku translate ja guna google translate...
pnah editor ngadu sapa yg duk tulis bahasa indon ny...aku gelak ja...dalam hati aku..jnji keja siap n aku antaq...
mmg sgt2 kejam aku rsa...
semalam aku xbleh tdo...sbb 2 aku bngun awal pg ny..
aku fikir 1 benda..kalau kita tak suka/tak sayang/xcinta/x...........xtaw...knapa kita sakitkan hati org 2 erk...
aku xfham la ngn dunia ny...xpsal kepala aku jd bebam fikir bnda ny...
bukan ada kaitan ngan aku pown jd aku fkir jugk tetiba..may be its my past exp...
aku selalu dgr kawan2 aku cita mcm2..baru aku taw...n aku xfham knapa perkara yg aku fkirkan 2 msti terjadi...jd aku pown fikir +...semua benda jadi mesti ada sebab...jd aku pown terdiam...
lupakan psal apa yg aku fkir 2....smbung wat keja aku...
kalau aku tgh fikir muka aku lbih kurg mcm ny la...

nmpk aku mcm tggi ja...npa erk...

Sunday, June 12, 2011

kadang2 kat atas kadang kat bawah....

Assalamualaikum n salam sejahtera..

baru-baru ny mcm2 jd dlm hidup...
dugaan dtg bagai mencurah2 ke ladang gandum(pimjam ayat coco crunch sat)
n semua settle last2 minute...
2 hari jadi 2 mggu...
Ya Allah,kuatkan lah hamba mu dlm menempuh semua dugaan 2..
semua benda yang jd 2 wat CQ fobia sgt2..
lpas semua msalah 2 settle CQ jd mcm blur wat yg 2 xkena..mcm2 la...
ny gara2 kwan CQ yg mai kt CQ..
mula2 nak mai 2 hari ja then jd 2 mggu plak..
so ada msalah ckit kt c2...mula2 ok...
tp after 2 bnyk sgt msalah...
kwan CQ kna blik kg sbb dia ada hal..
dari 2 la problem..mula2 xckup det, ok pastu dpt det,
then CQ tman dia p ambik brg kat U dia, bila nak blik tiket bas xdk.time 2 dh pkul 4 ptg,
xpa ambik teksi..mmg mhal gila..bajet lari..
on the way nak blik KL, bas wat perangai..seb kejap ja..
smpai KL dh pkul 8, nak beli tiket dia balik kg dia, tiket habis yg tggl semua mahal, xckup det plak..time 2 dh pkul 9 train gerak pkul 9.15..pdahal xckup rm5 ja..Ya Allah..nak nangis time 2..CQ trus call kwan CQ dak matrik seb bek dia bleh tlg..after 2 trus bli tiket n dia dpt blik kg...
1 ari 2 smpai CQ xleh blik ukm..kna stay luar..bygkan kat kajang 2 penuh dgn penjenayah!!!
tkut sgt time 2...tuhan ja taw...kwan CQ nangis sbb ayah dia mrah kan dia..
time 2 CQ xthan CQ pown nangis then CQ mrah dia..
ckap dia penting diri lah..mcm2 lah..CQ mintak maaf mmg CQ xdpat tham marah 2..
dh lma r CQ pendam menda2 2...
btw,,tengs kat kwan2 yg tolong...CQ xkan lupa r jasa ampa semua..
CQ syukur sgt semua settle last2 minute..kwan CQ pown sempat blik kg dia...

p/s:jgn la cari msalah....

Tuesday, May 10, 2011

7C dan 8G...ohhhh...NO!!!!!!!


Assalamualaikum.....Salam sejahtera...
CQ tgh short sem ny...kelas isnin rabu ja...boring tahap DEWA!!!...mmg xtaw nak wat apa...nk update blog pown mcm xdak cita best ylah dh dok lam bilik ja...tetiba dpt 1 idea...try tanya cik google...jumpa lah yg ny....
hahahahah....klau ikut result mana ada dh 7c kan2...hahahah...result spm CQ pown belambaknya C..D pown ada..hahahahha...pemalas mmg mcm ny...bleh ja ngaji lg...Ampa chillex ja....tp CQ yg cita 7c n 8g yang ada makna ny bkn result SPM...huhuhu
-
-
-
-
-
-
-
V

7 'C' yang boleh menyebabkan lelaki hilang minat atau benci kepada
seseorang wanita:

Comot
Terdapat wanita yang cantik tetapi comot. Comot yang dimaksudkan ini boleh melibatkan wajah seseorang wanita itu, penampilannya yang selekeh, kerja yang dilakukannya serta tindak-tanduknya.

Cerewet
Kata ulama hati wanita terletak di mulutnya. Oleh itu wanita perlu mengawal percakapannya.

Cemburu
Cemburu perlu dalam sesuatu hubungan. Tetapi wanita yang terlampau cemburu sehingga pasangannya merasa terkongkong akan membawapadah kepada perhubungan mereka. Ini memandangkan lelaki akan merasakan dirimereka tidak dipercayai.

Cuai
Kebiasaan lelaki tidak suka jika pasangannya cuai terutama apabila ia melibatkan masa. Misalnya apabila suami menetapkan keluar jam tiga tetapi pada masa yang ditetapkan isteri masih sibuk bersiap, ini akan membuat mereka benci kerana situasi itu.

Celupar
Menurut Dr. Fadzilah, wanita yang cantik akan kelihatan hodoh jika mulutnya celupar.

Cabul
Cabul di sini membawa maksud keji dan segi perangai sehingga seseorang wanita itu langsung tidak ada malu. Misalnya bergaul bebas dengan lelaki-lelaki yang bukan muhrimnya tanpa menghirau batas pergaulan itu.

Cabar
Lelaki mempunyai ego mereka yang tersendiri. Oleh itu mereka tidak suka
dicabar terutama sekali oleh wanita. Wanita perlu tahu batas tindakan mereka agar lelaki tidak rasa tercabar. Misalnya mencabar dengan kata-kata seperti, saya cabar awak........


8G pada lelaki yang dibenci oleh wanita:

Garang
Garang tak bertempat, suka mencarut, suka cari gaduh, cakap kasar, suka marah-marah tak bertempat, silap sikit tak boleh.. macam ler dia betul semua, atau seumpamanya.

Ganas
Kaki pukul, dengan perempuan pun nak tunjuk kuat sebab perempuan bukan lawannya.

Gementar
Takut sangat, tak yakin diri sendiri, tak percaya kebolehan diri, bergantung pada orang lain dan seumpamanya.

Gabrah
Tak boleh/pandai buat keputusan sendiri, ikut pendapat perempuan aje, dan sebagainya.

Gentleman tiada Langsung
Tak gentle, pentingkan diri sendiri, ambil kesempatan dan sebagainya.

Gerumal
Bahasa kedah-bohong atau tipu.

Ganggo Keterlaluan
Lembut sangat, pemalu sangat, pendiam sangat, macho sangat dan
seumpamanya.

Gatal
Miang keladi dengan perempuan lain selain dengan isteri sendiri.

Wednesday, May 4, 2011

alahai pakcik yang handsome...

Assalamualaikum....

zaman yg penuh pncaroba..penuh dugaan...penuh jenayah..ny CQ nk cita2...
dunia-dunia...meh nak mula cita kt ampa semua...mggu lepas kan
CQ hbis exam..tutuplah kitab sem 2....ari 2 jugak CQ amik tiket balik kg..
tiket CQ pkul 11..tiket kwan CQ 8.30 dia blik ganu..
xpalah kita org pown p la awai...

pkul 8.30 kwan CQ pown nek la bas..
tggl CQ swg2..TIBA-TIBA...

KLIMAKS plak...
ada la swg pakcik ny mai tanya bas dia..pkai bkan mai segak..kmas...CQ igt anak dia msti sebaya2 CQ ja..jd CQ pown pggl la dia PAKCIK...xkan nk pggl ABANG...
senang cita CQ wat dialog la nk bg korg fham...

pkcik : dik,nak tanya..bas ke KB dh dtg ker??
CQ   : xtaw la pkcik...try tanya kaunter kt atas...
pkcik: adik blajar kt mana??ny nk g mana??
CQ   : sy nak blik kg..sy blajaq kt ukm..(mlas nya nk jwab)
pkcik: saya keja kt pjabat pertanian..wat grafik klau nak msuk goverment amikla bdang pertanian..bla...bla....
CQ  :owh..
pkcik: ny kad saya,klau nak ajak minum ka call la..ABG dk blakag taman ny ja...
CQ   :xpalah bas sy dh dtg..

dlm hati..gatainya owg tua ny..klau CQ taw.,CQ wat bisu ja td...
xpdan ngan tua...gatai merela...ish2...gamak ka CQ nk pggl dia abg..wekkkkk!!!

pesanan ringkas:berhati2..zaman sekarang mcm2..
tmbah kita ny ppuan...takutnya,,,,

Monday, April 25, 2011

habis..finish..tamat..

Assalamualaikum semua..

finallyyyyy..

1.EXAM
exam CQ dh hbis
serunuk sgt2...tp result dia...takutttttttt
xpyh fkir kan lg...
tawakkal ja...CQ dh buat semua 2...
setelah lmanya berhempas pulas...bertitik peluh...
memulas perut...bertahan kentut,....merapu dh ny...

habis sudah!!!!!

merdeka!!!!!!!!!!!!


2.FIRST YEAR..
tamatlah status CQ sebagai pelajar tahun 1
xpown first year...nnt naik tahun 2 dah nnt..
best la...korg taw sbb apa????
sebab subjek tahun 2 lg mantopppp...T_T
tahun 2 nnt taw sudah majoring apa...heheheh
CQ nk finance a.k.a kewangan...nk bg otak gerak ckit..
tp xtaw dpt ka x....susah 2..
CQ syg UKM...
CQ syg Kolej Aminuddin Baki...terbaikk r....
oopppppsssssssss...
bunguk la...CQ ada semester 3 la..aiyaaa...mna hbis lg...
berhempas pulas lg la..than kentut lg la....

sebahagian dari finance...

CQ nk wat duit mcm ny...sbb 2 nk ambik finance...



3.KAMPUNG....
CQ nk blik kg jumpa ma n ayah...
CQ dh cari mcm2 resepi kt tenet ny nk blik msak kt rumah...
sbb CQ malu dgn adik CQ...dia pndai msak n CQ lak tahu telur goreng ja..
msak nasi pown tanya adik...(alah,ny hal rumah tgga xleh cita memalukan)
CQ nk kuar lepak2 ngan cousin CQ...kitaorg selalu jlan..
selalunya lepak libry..p mkan2 jlan tgk brg2,g kdai cd korea..
2 ja kami wat....

jum msak...

nak msak mcm ny..sedapkan....



4.AWAK DAN SAYA..
cuma 1 ja CQ nk ckap CQ xnk tggu awak lg..
letih dh...dh lma CQ swg2...bleh ja hidup..
CQ ada kwan2..diorg take care sgt...
selamat tggal gula hati....
n tengs ayat terakhir dari mulut awak...




ny msj untuk awak...


CQ nk blik kg!!!!....
selamat jalan....(^_^)
doakan CQ selamat smpai...
tata.....










Monday, April 18, 2011

Buhsan

Assalamualaikum...
salam sejahtera..
selamat malam...


sebenarnya CQ terasa sgt bosan..
exam lg 2 paper..BI ngn Hubungan Etnik..CHILLEX ja bha!!!!!!
xtaw nak wat pa..CQ tnya bestie,dia suh men game..
aahhh...boring r asyik men game ja...
tiduq-xmau..sok bngun awal..hehehe..anak dara...


td paper STATISTIK...                            
 STATISTIK:mcm mate tp dia lg power dri addmath...  sgt2 susah..bila blajar ny rsa add math 2 semudah ABC....
korg kna ambik paper ny x??                                          
msa jwab td...                                                          
dlm dewan exam yg sejuk 2..
xsmpai 30 minit CQ nk kluar..
paper CQ xpyh ckap r..
sesuci kertas putih tanpa contengan!!!!
bkn xreti tp syg nk conteng kertas 2...
nnt kotor..biar putih ja lah..




seumur hidup CQ
xpnah jwab exam mcm ny,,,
UPSR,PMR,UJIAN BULANAN,SPM bla...bla....
study tp xtaw nak wat..
apakah????lupakan...korg tlg doakan 
untuk CQ bg lulus..C pown jd la...jnji xkena repeat....


sorry berleter panjang kt atas...
korg bca erk kt bawah...semoga berguna utk korg....

Doa ketika masuk dewan peperiksaan

Maksudnya: “Dan katakanlah: “Wahai Tuhanku! Masukkanlah daku dengan kemasukan yang benar lagi mulia, serta keluarkanlah daku daripadanya dengan cara keluar yang benar lagi mulia; dan berikanlah kepadaku daripada sisiMu hujah keterangan serta kekuasaan yang menolongku.”

Doa Menerima Kertas Soalan

Maksudnya: “Wahai Tuhanku, lapangkanlah bagiku dadaku. Dan mudahkanlah bagiku tugasku. Dan lepaskanlah simpulan daripada lidahku, supaya mereka faham perkataanku.”

Doa ketika sukar menjawab soalan


Maksudnya: “Ya Allah! Tidak ada kesenangan melainkan pada perkara yang engkau jadikan kesenangan padanya. Dan engkau menjadikan kedukacitaan dan kesukaran sebagai mudah dan senang jika Engkau kehendaki.”

Doa Jika Anda Terlupa Jawapan


Maksudnya: “Ya Allah! Tuhan yang menghimpunkan manusia pada hari yang tiada keraguan padanya. Himpunkan barangan dan maklumat yang hilang daripadaku"

p/s:good luck untuk semua....
jgn lupa bca doa ny..
klau mlm solat la sunat hajat....

Tuesday, April 12, 2011

nak bahagia x????

salam semua...
kdg2 kita sedih...
kdg2 kan kita terlampau heppy..
tp dlm hidup 2 msti nak bahagia kan...
CQ tgh cari cara nk bahgia sbb serabut dgn exam..
hidup yg tertunggang langgang...
merepek semua ny....aiiyyoooo..
bca kat bwah.....



1. Kejar Tujuan Yang Bisa Dicapai
01.jpg
2. Senyum Yang Tulus
02.jpg
3. Berbagi Dengan Yang Lain
03.jpg
4. Bantu Tetanggamu
04.jpg
5. Pertahankan Semangat Jiwa Mudamu
05.jpg
6. Akur Dengan Yang Kaya, Miskin, Cantik & Jelek
06.jpg
7. Tetap Tenang Di Bawah Tekanan
07.jpg
8. Cairkan Suasana Dengan Humor
08.jpg
9. Memaafkan Yang Lain
09.jpg
10. Berteman
10.jpg
11.Bekerjasamalah Untuk Menuai Hasil Yang Lebih Besar
11.jpg
12. Hargai Setiap Detik Bersama Yang Tersayang
12.jpg
13. Miliki Rasa Percaya Diri Yang Tinggi
13.jpg
14. Hormati Yang Kurang Beruntung
14.jpg
15. Sekali-kali Manjakan Diri Anda
15.jpg
16. Jelajahi Dunia Maya Dikala Senggang
16.jpg
17. Ambil Resiko Yang Sudah Diperkirakan
17.jpg
18. Paham Betul Bahwa Uang Bukan Segala-galanya
18.jpg

jgn nilai gmbar erk...
tgk cara jer..gambar just nak wat kita ketawa n muda..
hikhikhik....

Friday, April 8, 2011

*__*

salam semua...
dah lma xupdate blog btl2...
klau CQ update pown cerita cinta CQ yg dongeng2 2...


mggu ny study week..
bkan study pown ZZzzzzZZZZZZZ ja keja....
hehehe....patu bngun pg nyesal la..T_T
dari kcik2 g mmg mcm 2...

romate********
mcm mana nak study
romate CQ dk asyik asyik asyik nya bercinta..
means dia suka bka lgu dangdut xpown dia nyanyi kuat2..
sgt geram...mna ada org lyan dangdut klau org tua xpa gk...
ish2,...sbo ja then cita kt syg CQ  my shayang...
tutp cita psal romate....

mggu ny CQ mood xbaik..
keja nak wat perangai ja..
ksian FH mlayan r..sbb dia yg kena...
makasih FH...hheeeeeee~~~
xpa2..nnt CQ bg hamster erk...

td CQ terTGK fb tutttt..
CQ xsmpai hati..rsa mcm diri ny kjam sgt...
tp CQ dh tnya ,then dia ckap dia xnk..
msti ampa xfham kan apa CQ merepek ny..
then,ABAIKAN....

CQ tnya kwan CQ dh hbis study ker
then dia ckap 1 bab lg...
CQ plak baru 1 bab study...Ya Allah..apa CQ wat ny
men2 plak...xpnh nak insaf...last minit bru nak study
tp bila CQ fkir blik 2 mmg cra CQ study...
esok nak exam mlm ny bancuh nescafe pekat2 then xtdo smpai g exam..
jgn tiru ny mmg xbaik tp ny cara CQ blajar..

td CQ tension nak nsihat dr kwan CQ..
online FB jap..then dia pown online
CQ:yeaahhhhh...syok!!!!
mntak pndpat dia...
dia ckap CQ pndai lex ja lah..yg pntg C.O.N.F.I.D.E.N.T
AMBOI..dia xtaw ka CQ pmlas piang!!
dulu xpe r ada dia slalu study sma...

CQ ngatuk la plak...
gajah cik qis lukis...

bila CQ boring n letih study....

benda ny wajib ada sebelah bntal tp study pown note 2...

selerak......ish2...anak dara....

gmbar apakah?????jum men teka2...

short note CQ....

ny jadual exam CQ....
smbung study...salam semua...

Sunday, March 20, 2011

my fairy tales =_=

U know how
when U a little kid, 
do U believe in Fairy Tales?????
da fantasy  of what your life would be
::::::::white dress::::::::

hahahah...to sexy for muslimah...ooppppssss...

::::::::::prince charming:::::::::::::::::

handsome...wwoooowwww..but not my prince charming...

this is my prince.....love him....


price charming: who will crry U 
away to a CASTLE on a HILL
U would lie in bed at night and 
close U'r eye and had cmplete..
they were so close...
U could taste them BUT
eventually U GROW UP..
one day U open U'r eyes and the fairy tales DISSAPPEARS
most people turn to thing and people they can trust....
BUT the thing is,
it's HARD to let go of that fairy tale entirely 
cause almost evry1 has da smallest bit 
of  ~HOPE~
of  ~FAITH~
that one day they will open their eyes 
and it will COME TRUE...

i hope only U will be my prince..
even i not da kid anymore i still believe
FAIRY TALES...
i'll waiting for u my prince...
n i hope everything will settle and be fine..





Sunday, March 6, 2011

next week

i feel tired.....
i'm crazy now!!!!
i'm hungry now!!!!
whatever i feel...whatever i think..make me more STRESSSS!!!
the only one thing can make me happy...
thinking of u???owh no!!!!make me more crazy..
make me more sad...
so..i think about next week..yeeaahhh..that right ..
what going happen???
i'm going to back HOME!!!owh..really...
not day dreaming...
i slap my cheek..
yyyeeeeaaaaahhhhhhh!!!!!
i will meet my lovely...
ayah,ma,sis gen,arul, kubi, iqbal, nong kif, n my FH...hhehehehhe
i'm miss them a lot...

my kazen....i want meet her...

my mom....


negeriku...


p/s..myFH pic????keep it...hehehehhehe...